Terug

Just Iris Event Styling

Stand 3X02
Location
Amsterdam
Contact person
Iris Wenzel
Contact details
06-30209018 // 020-2504701
Website
www.justiris.nl

Omschrijving

Just Iris is een creatief en veelzijdig evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het bedenken en organiseren van unieke en onvergetelijke evenementen. Met oog voor detail en passie voor het vak, zorgt Just Iris ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is verzorgd en perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Of het nu gaat om een product presentatie, bedrijfsfeest of festival, Just Iris zorgt voor een bijzondere en persoonlijke touch die het evenement extra speciaal maakt.

Mega slinger mix

Als je onze slinger in de maand maart boekt, krijg je maar liefst 20% korting op de kosten van de slinger. Dit is de perfecte kans om jouw feest of evenement extra feestelijk te maken en tegelijkertijd te besparen op de kosten.

Onze slinger is een echte eyecatcher en kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en thema. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileumviering of bedrijfsevenement organiseert, onze slinger zal zeker zorgen voor een feestelijke sfeer en onvergetelijke herinneringen.

Wacht niet langer en profiteer van deze unieke beursaanbieding. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw boeking te bespreken en gebruik te maken van de 20% korting.

Met vriendelijke groet,

Just Iris 

Video

https://vimeo.com/user189981311

Fotos

Terug